Cum dezveti cainele sa fie agresiv

Intotdeauna exista un motiv atunci cand un caine are comportament agresiv.
Daca puteti descoperi motivul acestui impuls, atunci cu usurinta se poate corecta.
De exemplu, in ultimii ani, unele rase de caini, chiar si-au atribuit o reputatie...
proasta: Pit Bulli, Rottweiler-ii, Chow-Chow si unele rase sunt chiar interzise in
anumite comunitati. Pur si simplu, este un lucru trist. Cainii agresivi sunt DRESATI
sa aibe un astfel de comportament, nu s-au nascut asa. Toti cateii se nasc pe lume
(ca si bebelusii, copii) complet inocenti.
 
Exista multe rase de caini. Exista rase de caini de talie mare si rase de caini de
talie mica; rase de caini cu blana mare si altele cu blana scurta si pur si simplu nu
exista rase de caini care sunt agresive si alte rase de caini care nu sunt agresive.
Agresivitatea cainelui este cauzata din anumite motive ca: probleme de sanatate,
mediu inconjurator sarac, sau probleme de dresaj. Bineinteles ca exista cateva
subtilitati care cauzeaza acest gen de comportament agresiv. 
Daca observati ca, cainele dvs este agresiv sau incepe sa devina agresiv, primul
lucru  care trebuie facut este sa-l duceti la veterinarul dvs. Veterinarul va examina
cainele pentru a vedea daca are probleme de sanatate, care-i cauzeaza dureri sau
disconfort. Daca cainele nu prezinta nici o problema de sanatate care-i cauzeaza
agresivitatea, urmatorul lucru care trebuie luat in considerare este mediul  in care
traieste. Are cainele miscari lente ? Cainele are un loc pe care sa-l numeasca
"casa" lui? Mediul in care traieste si-l considera riscant (nesigur) sau incomod,
acesta este adesea cauza comportamenului sau agresiv. 
Daca cainele este sanatos si mediul in care traieste este bun, atunci urmatorul lucru
care trebuie luat in considerare este structura haitei lui. Observati, cainii sunt
animale de haita. S-ar putea ca din neatentie dvs sa fi pus cainele sa fie "seful"
haitei. Cainele crede ca el este "seful" si responsabilul haitei (familiei) lui.
Agresivitatea cauzata de "credintele" unui caine este ca se considera "seful" si
acest lucru se poate schimba cu usurinta prin dresaj de supunere (ascultare) si
convingere ca el NU ia parte la responsabilitatile "haitei"(familia) lui. 


To unsubscribe or change subscriber options visit:
http://www.aweber.com/z/r/?LByMDExMtCyc7JxMzGwMtEa0jEysjCycLBw=

[ FOTO ] Opusumul Zburător

 
Ceea ce le permite acestor rozătoare să zboare este o membrană de piele ce se întinde ca o pânză de corabie între încheieturile inferioare ale labelor din faţă şi din spate. Opusumii zburători cântăresc între 95 şi 160 de grame, în funcţie de sex şi măsoară de la nas la vârful cozii circa 24-30 de cm. Asemeni altor rozătoare, Opusumul Zburător are o blană moale care este de obicei gri, cu pete sau dungi negre, dar se întâlnesc şi exemplare de culoare galben, bronz sau albinoşi.
O caracteristică a acestei specii de rozătoare este dunga neagră care începe de la năsuc, pe aceeaşi direcţie cu coloana, pâna la codiţă. Deoarece este un animal nocturn, Opusumul Zburător are ochii mari, pentru a vedea foarte bine noaptea. La un an ating maturitatea sexuală iar masculului îi apare în vârful capului o pată mare de ţesut glandular, care de fapt este o glandă ce secretă un miros caracteristic pentru marcarea teritoriului şi care-l ajută la împerechere.
La fel ca şi animale de companie, Opusumul Zburător are nevoie de mâncare diversă pentru a îi satisface necesarul de substanţe nutritive. Jumătate din regimul alimentar al oposumilor zburători trebuie să fie un regim insecto-carnivor: greieri, viermi de făină, pui de şoareci abia fătăţi, ouă, hrană pentru maimuţe, iar cealaltă jumătate să fie formată din hrană pe bază de nectar şi sevă, precum şi miere. Apa nu trebuie să lipsească niciodată şi trebuie schimbată zilnic pentru a nu se dezvolta bacterii care pot afecta Opusumul Zburător.
Cuştile trebuie să măsoare cel puţin 50x50x75 cm. În această cuşcă este recomandat să se pună mai multe cutii cuibar în care Opusumul Zburător să doarmă ziua. Cutiile trebuie curăţate de cel puţin două ori pe săptămână, cuşca o dată pe săptămână şi totodată dezinfectată. În cuşcă se pot pune crengi pentru căţărat dar să nu fie toxice cum, ar fi: crengi de ulm, stejar. O roată compactă şi nu cu spiţe în care şi-ar putea prinde coada sau picioruşele, este de asemenea recomandată.
Sezonul de împerechere apare de obicei în luna august, dar se poate extinde din august până în noiembrie. Opusumul Zburător se apropie de femelă şi-şi freacă glanda lui de burta ei. Dacă îl acceptă, ea îşi freacă apoi fruntea de burta lui şi se împerechează.
Perioada de gestaţie la Opusumul Zburător este scurtă, doar 15-17 de zile. Se nasc 1-3 pui, subdezvoltaţi, fără păr, cântărind mai puţin de 0,5 g şi măsurând circa 5 mm. Puiuţii îsi fac loc în marsupiu mamei unde rămân circa 60-70 de zile.
După zece zile de la naştere, puilor din rasa Opusumul Zburător li se deschid ochii şi după o lună sunt gata sa mănânce alimente solide.

[ FOTO ] Love Can Do Anything



It is a simple technique that combines the spiritual force of love with the power of visualization to miraculously transform any and all situations of life. And best of all it only takes few seconds to do it.  



Pisica Ragdoll

Pisica Ragdoll se crede că îşi are originea în jurul anului 1965, când Anne Baker, a încrucişat o pisica Angora cu un Persan. Rezultatul a fost o pisicuţă numită “Josephine” care a avut puiuţi creaţi cu un Birmanez. Pisoii născuţi de la Josephine păreau să aibă o dispoziţie foarte blândă, iubitori de natură, ochii de un albastru magnific şi blana ca de pluş. Ei aveau tendinţa de a atârna fără vlagă în braţele tale atunci când erau ridicaţi, exact ca o păpuşă de cârpă a unui copil. Această trăsătură a adus rasei numele de “Ragdoll”.
Pisica Ragdoll este una dintre cele mai mari rase de pisici domestice cu un corp robust, cu pieptul larg, posterioare mari şi picioare bine proporţionate. Aceste pisici au o creştere lentă, ajungând la o maturitate deplină în aproximativ 3-4 ani. O femelă complet dezvoltată cântăreşte de la 3,6 kg la 6,8 kg. Masculii sunt substanţial mai mari, variind 5,4 kg la 9,1 kg sau mai mult. Pisicile Ragdoll au ochii ovali, albaştri cu expresii dulci. Urechile mari, rotunjite sunt stabilite cu o înclinare uşoară înainte. Ca şi la alte rase de pisici, Pisica Ragdoll are un profil curbat, cu aspectul unei “pârtii de schi”, dar cu finalul la partea de sus a capului. Coada stufoasă are o textură moale care se simte precum blana de iepure.
În general, pisica Ragdoll are blana mai lungă în jurul gâtului ca un “guler” şi pe partea din spate a membrelor posterioare denumite uneori “pantaloni”. Blăniţa nu tinde să se mătuiască şi este uşor de pieptănat. O bună pieptănare de două ori pe săptămână este suficient. Cu un pieptene de calitate se va îndepărta părul, pentru a preveni încâlcirea şi a ajuta la eliminarea ghemotoacelor de păr.
În cele mai multe asociaţii, Pisica Ragdoll este acceptată în 3 modele şi 4 culori. Cele trei modele sunt “colorpoint”, “mitted” şi “bicolor”.
  • “colorpoint” atunci când pe un corp de o nuanţă mai deschisă se găsesc puncte mai întunecate pe urechi, coadă, faţă şi picioare.
  • “mitted” are puncte întunecate dar într-o nuanţă mai uşoară ca o “colorpoint” şi cu alb pe lăbuţele din faţă, pe picioruşele din spate şi pe bărbie.
  • “bicolor”, are puncte întunecate pe urechi şi pe coadă si un semn în forma literei „V” intors la nivelul feţei. Culoarea năsucului este roz.
Cele patru culori sunt seal (foca), ciocolatiu, gri-albastrui şi liliachiu. Pisoii sunt complet albi la naştere si poate dura până la trei ani pentru a ajunge la culoarea matură.
Aceste pisici sunt animale de companie minunate. Sunt jucăuşe, dar nu sunt hiperactive şi se bucură din plin de timpul liniştit petrecut alături de prietenii săi umani. Afectuoase dar fără a fi prea solicitante, pisica Ragdoll nu-şi doreşte nimic mai mult decât să fie alintată şi răsfăţată.
Pisica Ragdoll este bine-cunoscută pentru adaptarea cu uşurinţă la mediului său de viaţă inţelegându-se bine cu copii şi adulţi, precum şi pisici, câini şi alte animale de companie. Vocile lor sunt de obicei moi şi uşoare, chiar şi la ora cinei.
Cu toate este o pisică de talie mare, Pisica Ragdoll are un caracter docil, în cazul în care este atacată aceasta nu ripostează pentru a se apăra.

Cum functioneaza memoria cainilor?




Comparatia oameni-caini

Se spune ca un an canin este echivalentul a sapte ani umani, deci ar trebui sa putem aplica aceasta regula si cand vin vorba de notiunea de timp a cainilor, insa teoria se rezuma la durata de viata a unui caine.
Oamenii au notiunea de trecut, prezent si viitor, insa trecerea timpului este perceputa diferit, in functie de cat de placute pot fi anumite situatii de viata. De exemplu, timpul unui concediu va trece mult mai repede, decat interminabilele ore de munca.


Ce e timpul pentru caini

Studiile despre cum percep cainii timpul sunt destul de putine. Unii cercetatori spun ca toti cainii traiesc numai in prezent, pe cand altii aduc in discutie argumentul dresajului, care nu s-ar putea infaptui daca patrupedul nu ar avea amintiri si nu ar sti ca a invatat ceva cu un timp in urma. Cu toate acestea, cainii isi amintesc despre cum sa faca un anumit lucru, insa nu au nici o amintire legata de momentul in care au invatat acel lucru.


Ceasul intern al cainilor

Daca la oameni functioneaza principiul de "ceas intern", cainii pot sa-si dea seama ca a venit ora de mancare primind semnale de la fluctuatiile zilnice hormonale, temperatura corpului si activitatea neurologica. Cat despre ora de plimbare, cainii stiu cand este momentul, deoarece corpul lor le transmite ca s-au abtinut destul si este cazul sa isi faca nevoile.

O dovada ca nu exista nici o grija la caini despre viitor, este ca acestia, supusi la anumite teste, nu stau pe ganduri daca sa-si pastreze o portie de mancare pentru mai tarziu si mananca tot deodata daca li se da ocazia.

Pe de alta parte, veveritele isi provizii pentru iarna, stiind ca urmeaza o perioada friguroasa si saraca in mancare. Oamenii de stiinta au venit sa contrazica si aceasta teorie spunand ca exista anumite instincte de supravietuire, nu ca si-ar face griji pentru viitor.

Vrea cineva un catelus metis?

Vrea cineva un catelus metis ( nu e de rasa dar deoasebit de frumos si dragalas-vezi pozele ) in varsta de 6 saptamani?
Am 6, aveti de unde alege! Ii ofer gratis unor iubitori de animale grijulii care sa le ofere afectiunea si ingrijirea corespunzatoare.
Puii sunt clinic sanatosi, repet, deosebit de frumosi, deparazitati si vaccinati, cu carnet de sanatate propriu. Nu sunt pretentiosi la mancare, sunt jucausi, plini de viata si atasati de stapan.
Mai multe imagini la: https://picasaweb.google.com/112846365093690425199/Cei7Pitici.
Contact: luss006@yahoo.com; 0728.364.894; 0723.866.996

Grand Bleu de Gascogne

Grand Bleu de Gascogne, care a fost dezvoltată în timpul Evului Mediu, este rezultatul unei combinaţii uimitoare dintre Hounds Feniciene şi Chien de Courant, o rasă care acum este pe cale de disparitie, dar puterea şi dimensiunea legendarul masiv este în continuare extrem de apreciată. Rasa Grand Bleu de Gascogne a fost dezvoltată în Gascony şi Guyenne, provinciile din sud-vestul Franţei, apropiate de Munţii Pirinei şi graniţa spaniolă. Cei mai mulţi dintre cainii de vanatoare din ziua de azi îşi au originile din Grand Bleu de Gascogne.
Cu o înălţime de 65-72 cm şi o greutate de 36-55 kg rasa Grand Bleu de Gascogne este menţionată a fi una dintre cele mai mari rase de copoi din lume. Aspectul său masiv vine în contradicţie parcă cu îndemânarea sa făcându-l un excelent caine de vânatoare. Acestă rasă de câine este renumită pentru puterea, rezistenţa şi voinţa sa de a găsi prada. Mai mult decât atât, cainele are o voce clară, sonor melodioasă, care permite vânătorului să urmărească şi să cunoască mereu unde se află cainele său. Obişnuiţi cu vânătoarea de lupi, această rasă de câine a fost ulterior dezvoltată pentru a vâna cerbi, mistreţi şi iepuri de câmp.
Grand Bleu de Gascogne este un caine cu aspect elegant, aristocratic, dar de la prima vedere, veţi observa tăria şi puterea acestei rase de caine. Spre deosebire de alte rase mari, Bleu Grand are un fizic mai suplu şi mai puternic, picioare lungi, care permit câinelui să exceleze în cele mai dificile condiţii de vânătoare. Are un cap mare şi lung, distins, acoperit cu o piele care formează un rid sau două pe obraji. Ochii de culoare închisă au o expresie de încredere, de melancolie. Urechile lungi, lăsate în jos pot ajunge până la vârful nasului. Pieptul profund şi amplu, bine dezvoltat, spatele lung si musculos, coaste moderat rotunjite îi conferă cainelui un aspect suplu şi slab.
Blana nu prea lungă cu un strat de păr dens şi strălucitor o face rezistentă la intemperii. Culoarea de bază a blăniţei sale este un alb acoperit în întregime de un negru de marmoră, aspect ce creează o senzaţie de albastru plus pete mari şi negre. O caracteristică distinctă a Grand Bleu de Gascogne este un semn negru, mic, care se găseşte pe craniu. Unii caini pot avea o vâlvătaie pestriţă pe cap, dar cei mai mulţi au pete bronz deasupra ochilor şi cafeniu pe obraji, buze şi în interiorul urechilor.
Grand Bleu de Gascogne este prin natura sa un caine blând. Aspectul elegant şi atitudinea aristocratică a rasei poate arăta nesupunerea, dar câinele are o inimă mare şi un suflet blând.
Câinele din rasa Grand Bleu de Gascogne nu este nici timid, nici agresiv. Această rasă de câine este, în general, uşor rabdătoare cu copiii. Câinele poate preferă să fie în compania copiilor mai mari, dar niciodată nu ar demonstra un comportament violent chiar şi atunci când, neintenţionat, este manipulat mai dur de către un copil. Nu este o rasă greu de dresat. Grand Bleu de Gascogne este inteligent şi gata să înveţe.

Este bine sa tii la un loc un copil si un caine batran?

Cand copilul tau sta in aceeasi casa cu un caine batran pot aparea diverse probleme care au legatura cu diferentele de comportament dintre cei doi, cu anumite conditii de igiena de care au nevoie cei doi si chiar cu spatiul pe care vor fi nevoiti sa-l imparta, motive pentru care este indicat sa iti iei anumite masuri.

Cum se manifesta batranetea la caini

Pentru a calcula si a afla daca un caine este batran, trebuie sa iei in considerare rasa si marimea acestuia. Cainii de talie mare (exemple: Dog German, Ciobanesc German) sunt considerati batrani cand trec de 7 ani, pe cand pechinezul si pudelul pot trai si pana la 15 - 20 de ani. Calculul este simplu: un an de viata canina este echivalentul a sapte ani de viata umana.

Odata cu inaintarea in varsta, cainele poate avea diverse simptome: greutate in miscare, scaderea auzului sau a calitatii vazului, atrofierea musculara, albirea blanitei din jurul botului, a sprancenelor si mustatilor etc.

La cainii foarte batrani, apare o anumita albeata pe ochi, afectiune asemanatoare cu cataracta.

Tocmai din motivele enumerate mai sus, cainele devine mai sensibil, nu-i mai place joaca, iar orice factor perturbator ii cauzeaza stres. Copiii mici nu pot intelege acest lucru, motiv pentru care vor continua sa deranjeze cainele. S-au inregistrat foarte multe cazuri de copii muscati de caini in varsta, care n-au mai rezistat torturii de a fi sacaiti, impinsi, deranjati cand dorm sau cand vor sa se odihneasca.

Cum trebuie tratati cainii batrani

Cainii batrani sufera de diverse afectiuni, cea mai comuna fiind artroza si aceasta fiind intalnita mai ales la cainii mari. Artroza cauzeaza dureri mari cainelui, mai ales in timpul miscarii sau la plimbare. Din acest motiv, un caine batran va evita plimbarile lungi, inclocuindu-le cu somn lung.
Trebuie sa-i explici copilului schimbarile prin care trece cainele si asemanarea cu un bunic ursuz si artagos nu ar fi asa de departe de adevar.

La varste foarte inaintate, unii caini pot ajunge la paralizie, moment in care ar trebui consultat medicul veterinar pentru gasirea unor modalitati benefice pentru caine de a-l ajuta sa treaca peste aceste momente grele. Este exclus sa lasi un copil langa un caine paralizat, partial sau total, mai ales daca acesta nu-si va mai putea face singur nevoile.

[ FOTO ] Red Crab Migration

 At the beginning of the wet season (usually October / November), most adult red crabs suddenly begin a spectacular migration from the forest to the coast to breed. Breeding is usually synchronized island-wide. The rains provide moist overcast conditions for crabs to make their long and difficult journey to the sea. 

 During peak migration times, sections of roads where crabs cross in high numbers may be closed to vehicles for short periods of time. You can park your vehicle and carefully walk amongst the moving sea of crabs as they relentlessly make their way to and from the shore.
 The easiest places to watch the crab migration and the females spawn are at Drumsite, Flying Fish Cove, Ethel Beach and Greta Beach.
 Updates on public notice boards and local radio give crab movements during the migration.
The annual breeding migration.
 While the rains provide the moist preconditions for the march to begin, the timing of the migration breeding sequence is also linked to the phases of the moon. Eggs are released by the female red crabs into the sea precisely at the turn of the high tide during the last lunar quarter.
 The sea level at the base of the cliffs and on the beaches, where the females release their eggs, at this time varies the least for a longer period, and it is therefore safer for the females approaching the water's edge to release their eggs. Sometimes there are earlier and later migrations of smaller numbers of crabs but all migrations retain this same lunar rhythm.
 Males lead the first wave of the downward migration and are joined by females as they progress. Larger males arrive at the sea first (after about five to seven days) but are soon outnumbered by females. The crabs replenish moisture by dipping in the sea.The males then retreat to the lower terraces to dig burrows. The density of burrows is high (one to two per square metre) and males fight each other for burrow possession. The females move to the terraces and mating occurs. After mating, males dip again and begin returning inland.
The females produce eggs within three days of mating and remain in the moist burrows on the terraces for 12-13 days while they develop. The eggs are held in a brood pouch between their extended abdomen and thorax. A single female can brood up to 100,000 eggs. In the morning and late afternoon around the last quarter of the moon, the egg-laden females descend from the terraces to the shoreline. They pack into shaded areas above the waterline, in densities of up to 100 per square metre in some places. The females usually release their eggs into the sea toward dawn, around the turn of the high tide. Release of eggs may occur on five or six consecutive nights during the main breeding migration.
Via — Link

ALMA - " explicatie " a substantivului

Alma se poate referi la:

Istorie

Bătălia de la Alma , 1854, bătălia de la Războiul Crimeii.


Media

mass-media de imprimare :Alma (roman) , un roman din 1922 semnat Oswald de Andrade ; Alma , o drama de Joshua Sobol despre Alma Mahler-Werfel ; Alma Cogan (roman) , un roman 1991 de către Gordon Burn,;ALMA Magazine , revista de limba spaniolă pentru comunitatea hispanica din SUA , Alma, Astrid Lindgren -Premiul Memorial , iar in mass-media vizuală : ALMA Awards , premii SUA pentru artiştii interpreţi sau executanţi Latine,Alma, jocuri video Ninja Gaiden, Alma Geri , un personaj din telenovela Coronation Street, Alma Hodge , personaj din telenovela Desperate Housewives, Alma Wade , un antagonist de la jocul FEAR ,Alma Pater , o piesă Yellowchair .


Ştiinţe

§ Almas (criptozoologie) , un nume mongol pentru omul sălbatic (singular), o specie cryptozoological

§ Alma-0 , un limbaj de programare

§ Tropical Storm Alma , nume de ciclon tropical

§ Un nume pentru măr sălbatic, malus sieversii , din Kazahstan .

§ Atacama Large Array milimetrice


Academicienii

§ Alma College , un privat, colegiu de arte liberale în Alma, Michigan

§ Alma College (St Thomas) , colegiu de arte liberale în Canada

§ Alma Mater , un termen de mediul academic


Religie

§ Alma , o parte din Cartea lui Mormon

§ Alma cel Bătrân , în Carti de Mosiah si Alma, o parte din Cartea lui Mormon

§ Alma cel Tânăr , fiul lui Alma cel Bătrân, în Cartea lui Mormon


Transport

§ Alma (1891) , un clădire ,acum conservata ,în San Francisco, California

§ Alma (auto ) , o inter-război francez-german pe piata de automobile

§ Alma aburi Motors , un automobil cu aburi american construit în 1938

§ ALMA de Mexico (Alma Aerolíneas Mesoamericanas), o companie aeriană cu sediul în mexican Guadalajara, Mexic


Acronime

§ Mare Atacama Milimetri Array , o serie de telescoape radio din Chile

§ Asociaţia Difuzor Manufacturing & Acustică International , o organizaţie profesională

§ Adoptati "Libertatea de circulaţie Asociaţia AKA Societatea Alma, grup de sprijin

§ Arnaud Legoux o medie mobilă inspirat de filtru gaussiană


Geografie

Australia

§ Alma, Victoria , un oraş minier în Victoria, Australia

§ Port Alma, Queensland , un port australian în Queensland

Canada

§ Alma, New Brunswick , un sat de pescari în Golful Fundy

§ Alma, Nova Scotia , un mic sat

§ Alma, Ontario , un mic sat

§ Alma, Quebec , un oraş

§ Lacul Alma, Saskatchewan , un sat

Europa

§ Alma Bridge , un pod dedicat Bătălia de la Alma din Paris, Franţa

§ Râul Alma (Ucraina) , site-ul de 1854 Bătălia de la Alma în Războiul Crimeii

§ Piaţa Alma, Scarborough, North Yorkshire , Anglia

Israel

§ Alma, Israel , Galileea

Kazahstan

§ Almaty , cunoscută anterior ca "Alma-Ata".

Liban

§ Alma, Liban

Noua Zeelandă

§ Râul Alma, Noua Zeelandă

§ Alma, Noua Zeelandă , o localitate mică

Palestina

§ Alma, Palestina , un sat depopulat în 1948

România

§ Alma, Sibiu , o localitate în judeţul Sibiu

Africa de Sud

§ Alma, Limpopo , un sat din provincia Limpopo din Africa de Sud

Statele Unite ale Americii

§ Alma, Alabama

§ Alma, Arkansas

§ Alma, California , un oraş-fantomă din Santa Clara, California

§ Alma, Colorado

§ Alma, Georgia

§ Alma, Illinois

§ Alma, Kansas

§ Alma, Louisiana

§ Alma, Michigan

§ Alma, Missouri

§ Alma, Nebraska

§ Alma, New Mexico

§ Alma, New York

§ Alma, Texas

§ Alma, Wisconsin , un oraş în Buffalo

§ Alma, Buffalo County, Wisconsin , un oraş în Buffalo

§ Alma, Jackson County, Wisconsin , un oraş în Jackson County

§ Alma Center, Wisconsin , un sat în Jackson County


§ Alma Cogan (1932-1966), cântăreaţă pop britanic din anii 1950 şi '60

§ Alma Guillermoprieto (n. 1949), jurnalist mexican

§ Alma Mahler-Werfel (1879-1964), soţia lui Gustav Mahler, Walter Gropius, Franz Werfel şi obiectul unui cântec de Tom Lehrer

§ Alma Martinez (n. 1981), fotbalist Mexican de sex feminin

§ Alma Moodie (1898-1943), violonist australian

§ Alma Reville (1899-1982), soţia lui Alfred Hitchcock, director adjunct, scenarist şi editor

Nota : CLICK pe ce este subliniat , pentru alte detalii !

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva.

Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail lumi_tonia@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila.


Adopta un catelus